maanantai 1. elokuuta 2016

Meea 7kk

Tuntuu, että aika on yhtäkkiä alkanut menemään hirmuista vauhtia. Meea kasvaa ja kehittyy ihan silmissä. Hän alkoi seitsemänkuukautispäivänään ryömimään ensimmäistä kertaa, siitä on nyt vähän yli viikko ja siinä ajassa vauhti on kiihtynyt tosi kovaksi.
Meea nykyään nousee kokoajan maassa ollessaan konttaus- ja karhukäveluasentoon. Ihan vielä ei kuitenkaan ole keksinyt miten pääsisi sillä tavoin eteenpäin. Yhtenä päivänä hän kellahti konttausasennosta istumaan lattialle. Sitten katsoi minua selvästi itsekin yllättyneenä. Meea ei vaan vielä aina välttämättä pysy pystyssä istuen itse, vaan saattaa kellahtaa salamana.
Kovasti mekku jo höpöttelee. Tänään kuulosti aivan kuin olisi sanonut Pablo!
Yöt useimmiten nukutaan ilta 8-9 ja herätään vasta aamulla 6-7. On tietty poikkeuksia.
Meea on niin tarkkaavainen tyttö. Kaikki johdot, lipasto, matot ja erityisesti semmoiset pienet laput esim pehmoleluissa missä lukee missä asteessa tulee pestä tai ei saa silittää yms. kiinnostaa häntä ja niitä on pakko päästä rapsuttelemaan.
Uskomatonta miten nopeasti mun pikkuvauvasta on tullut niin isotyttö! Yhtenä päivänä katselin videoita missä Meea oli vasta parikuukautinen. Itkuhan siinä aina äitiltä tulee. Ei meinaa edes muistaa kuinka pieni hän olikaan. Äidin rakas 💗
Neuvolassa mitat olivat:
10530g
71,4cm
46,6cm





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti