perjantai 1. heinäkuuta 2016

Meidän juhannus

Yllättävää, että kerrankin juhannuksena oli nätti sää. Oltiinkin aattona kokopäivä Linnanmäellä. Se on kyllä paras päivä käydä lintsillä, kun koko kaupunki on lähtenyt mökille, ei tarvinnut jonottaa mihinkään laitteeseen! Kierreltiin Anssin kanssa kaikki laitteet kahdestaan läpi, kun Meea jäi mummonsa kanssa hengailemaan. Käytiin porukalla syömässä lintsiburgerissa ja sitten Meeakin pääsi ekaa kertaa huvipuistolaitteeseen, kotkot-junaan. Tyttö oli ihan hymyssä suin. Illalla jäätiin vielä vanhempieni luo grillaamaan ja oltiin vasta myöhään kotona vaikka alunperin suunnittelimme menevämme katsomaan kokkoa satamaan. Kokko jäi nyt näkemättä, mutta ei haittaa, oli mukava päivä.

Juhannuspäivän vietimme Anssin vanhempien luona. Oli ihana hellepäivä! Grillailimme (yllätys) isolla porukalla ja lähdettiin siitä perheen kesken vaunulenkille maalaismaisemiin. Tultiin illaksi kotiin. Oli ihana ilta mieheni kanssa, kun Meea meni ajoissa nukkumaan niin meille jäi omaa-aikaa. Makoilimme parvekkeella kuormalavasohvalla(josta tulikin sängyn näköinen) monta tuntia höpötellen ja sitten vielä saunottiin.
Sunnuntaina mentiin taas vanhempieni luo, sillä siskoni ja isäni täytti juuri vuosia. Äitini oli laittanut hyvät tarjoilut. Ihanan helteen vuoksi Meea oli tukka märkänä, joten hän pääsi polskimaan pihalle ammeeseen. Illalla jätimme Meean mummojen seuraan ja käytiin uimassa Anssin ja siskoni kanssa. Uskaltauduin viimein heittämään talviturkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti