perjantai 2. syyskuuta 2016

Niin hän vain kasvaa ❤️

Heippa!

Kuukauden aikana on tapahtunut aivan älytön kehittyminen tyttösemme taidoissa. Meea on oppinut ryömimään, konttaamaan sekä nousemaan tukea vasten seisomaan itse. Hän höpöttelee paljon ja muutamia sanojakin on tullut. Muun muassa äiti, pablo, tänne, hei hei ja jee on sanottu. Ja aina, kun Meea silittää jotakin hän sanoo "aijjaii". Se on niin söpöä!

Hampaita on viimein alkanut tulemaan muutaman kuukauden älyttömän kuolaamisen jälkeen. Meea selvästi oli kiukkuinen ja öisin kitisytti niiden takia.

Neuvolassa todettiin, että kaikki hyvin. Kasvaa ja kehittyy kuten kuuluukin. Hirveästi tuputtivat unikouluja, vaikka meillä ei kyllä ole semmoiselle tarvetta. Yöt oli pitkään jo nukuttu putkeen, nyt alkanut heräily kerran yössä johtuu varmasti älyttömästä kehittymisestä. Aina öisin, jos Meea herää otan sen väliimme nukkumaan ja annan maitoa. Siihen tyttö nukahtaa heti. Tämä on meille toimiva ratkaisu. En keskellä yötä väsyneenä jaksa rampata silittelemässä montaa tuntia häntä. Mielummin nukumme kaikki! Ärsytti se älytön tuputtaminen.
Neuvolassa mitat olivat:
-11550g
-74,5cm
Kohta ollaan lähdössä tsekkaamaan sataman tivoli. Mukavaa viikonloppua kaikille! 😊


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti